Om Nordstrand Dyreklinikk

Nordstrand Dyreklinikk ble etablert september 2002. Klinikken ligger i nyoppussede lokaler i Herregårdsveien 1 på Ljan. Klikk her for kart og detaljert veibeskrivelse.

Nordstrand Dyreklinikk er bygget på 5 prinsipper
Som eiere av kjæledyr vet vi selv hvor viktige de er for oss og resten av familien. Vårt mål er derfor at du og kjæledyret ditt skal oppleve oss og miljøet på klinikken som profesjonelt, omsorgsfult og personlig.

Dette innebærer at vi skal:

  • Være en klinikk som setter deg og kjæledyret i fokus
  • Gi behandling som er bygget på kvalitet og faglig kompetanse
  • Veilede deg om ditt kjæledyrs generelle helse og behov for å forebygge sykdom og skade
  • Henvise til spesialister ved behov
  • Behandle deg og kjæledyret med respekt og forståelse i enhver sammenheng

En smådyrklinikk i nærmiljøet er en trygghet både for deg og kjæledyret
Fordelen ved å være registrert ved en smådyrklinikk i nærmiljøet er at du og ditt kjæledyr blir godt kjent med veterinæren dere møter. Dette er en klar fordel i både behandling og forebyggingsarbeidet. I tillegg vil du som registrert dyreeier hos oss jevnlig motta informasjon enten via e-post, hjemmesiden, eller post. Her vil du få råd og tips om stell, kosthold og forebygging av sykdom.

Hos oss kan man også få kjøpt kvalitetsfôr, samt noe utstyr til hund og katt. Vi forhandler fòrmerkene Hill’s og Royal Canin. Dersom hunden din står på et spesielt for kan det være lurt å ringe en uke før du er helt tom for mat, slik at vi kan bestille for til din hund i fall vi ikke har det på lager.