Viktig informasjon vedrørende Covoid-19 smitte

For at vi skal klare å holde klinikken oppe, ber vi om hjelp til og forståelse for at vi endrer noen rutiner på klinikken. Vi følger myndighetenes anbefalinger og har innført strengere smittevern tiltak på klinikken. Vi har alle et ansvar for å begrense smitte, samtidig må syke dyr få den hjelpen de trenger. Vi vil gjøre det vi kan for å løse dette på en god måte. Ikke nøl med å ringe oss dersom du har spørsmål.

Før du kommer til oss:

• Ring på forhånd så vi vet du kommer, også hvis det kun er snakk om fôrkjøp. Da blir det lettere å unngå flere personer i resepsjonen samtidig. Vi har i perioder stor pågang på telefonen og det kan bli noe ventetid. Er det noe som ikke haster kan dere også sende mail.
• Har du fått påvist Covid-19 eller sitter i karantene, men har behov for hjelp til din hund eller katt, ønsker vi at du prøver å få noen du kjenner til å komme med dyret. Vask hunden før den kommer hvis dette er mulig. Husk og tørk godt etterpå. Er dette vanskelig ber vi deg ringe slik at vi kan finne en god løsning for undersøkelse og behandling av ditt dyr.

På klinikken:
• Meld din ankomst i døren eller på telefonen og vent i bilen eller utenfor. Da kan vi ta dere rett inn på behandlingsrommet og unngå ventetid i resepsjonen. Dette innebærer at man kan måtte stå i kø utenfor ved stor pågang til det er din tur.
• Det er satt frem engangshansker og hånddesinfeksjon på skranken, i resepsjonen og klinikken forøvrig. Vi oppfordrer besøkende til å bruke dette.
• Vi ønsker at kun én person kommer inn med dyret og at dyret leveres for undersøkelse eller behandling, slik at eier i noen tilfeller ikke blir med inn på undersøkelsesrommet.
• Vi unngår å håndhilse og forsøker å holde avstand til eier under besøket.
• Vi tar inntil videre ikke imot kontanter, men kun betaling via bankterminal eller Vipps.
• Vi har hyppigere rengjøring av utsatte flater som dørhåndtak, resepsjon og bankterminal.

 

Vi ser oss også nødt til å innføre midlertid endring i åpningstidene våre.
Mandag – torsdag               09:00 – 19:00
Fredag                                     09:00 – 16:00
Lørdag                                     Stengt

Vi håper å være tilbake til normalen snart som mulig.