Ledig stilling for veterinær i 100% stilling

Nordstrand Dyreklinikk ble etablert i 2002 og ligger på Ljan i Nordstrand bydel i Oslo syd. Klinikken behandler primært hund og katt, men også en og annen gnager. Vi er en liten klinikk med tre konsultasjonsrom, ett operasjonsrom og en liten oppstalling (for dagpasienter). Vi har tannbehandlingsrom, røntgen, ultralyd, lab med blodanalyse og urinanalyse. Vi fører fôr fra Royal Canin, Virbac og noe Hill’s.

Klinikken er ikke tilknyttet noen kjede. Vi har godt samarbeide med større klinikker/hospitaler for henvisninger av pasienter.

Nordstrand Dyreklinikk er opptatt av å være det nære, lokale alternativet for dyreeier. Hos oss skal eier og dyr få den beste behandlingen og oppfølgingen.

Vi er opptatt av å være faglig oppdaterte, og er ofte på kurs og etterutdanning.

Per i dag er vi 3 veterinærer i 100%, 1 veterinærstudent med midlertid autorisasjon, en dyrepleier og to assistenter. I tillegg jobber det 2 veterinærstudenter ved klinikken.

Vi søker nå etter veterinær i 100% stilling. Vi søker deg som liker å jobbe med mennesker og dyr. Du må kunne være profesjonell samtidig som du er følsom. Du er opptatt av å levere gode kundeopplevelser for dyr og eier. Du liker å ta i et tak, takler høyt tempo og kan ha mange baller i luften samtidig uten at det går på bekostning av kvaliteten i arbeidet ditt eller humøret. Du må kunne jobbe både selvstendig og i team, og evne å bidra der det trengs. Erfaring fra smådyrklinikk er en fordel, men også nyutdannede veterinærer vil bli vurdert.

 

Stillingstype: fast stilling

Tiltredelse: snarest

Søknadsfrist: søknader vil bli vurdert fortløpende

Spørsmål til stillingen kan rettes til silje@nordstrand-dyreklinikk.no

Søknad med CV/attester sendes nordstrand@dyreklinikk.no.